1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • MENAXHIMI I PUNËVE DHE PERSONELIT NË GJITHË RRJETIN E RESTAURANEVE,
 • MENAXHIMIN E RUAJTJËS DHE RRITJËS SË SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË RESTAURANEVE,
 • MENAXHIMIN E ARRITJEVE TË SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE PËR RRJETIN E RESTAURANEVE,
 • ORGANIZON FURNIZIMIN E RESTAURANEVE ME PRODUKTE TË NEVOJSHËM PËR SHITJE,
 • KONTROLLIN E CILSIË SË USHQIMMEVE, SHERBIMEVE DHE PUNËN E MENAXHERAVE TË RESTAURANEVE
 • MAKSIMIZON RENTABILITETIN DUKE SIGURUAR KONTROLLIN E PUNËS, MONITORIMIN E SAKTËSISË NË PUNË,
 • MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË, CILËSINË E SHËRBIMËEVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË PUNË,                                                  
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT, DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E
 • KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME, DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS                                                                                                                         
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TE DREJTORI I KOMPANISË,

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME

 • ETIKE NE PUNE DHE INTEGRITET TE LARTE NE PUNE
 • SHKOLLIMI I LARTË PËR HOTELERI, GASTRONOMI GRADA BACHELOR, PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E E GJUHËS ANGLEZE E DOMOZDOSHME,
 • PATEN SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJ PUNE NË HOTELERI, MINIMUM 2 VJEÇARE

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.DREJTORIA PEJTON

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

DREJTORIA PEJTON – INTERVISTA MBAHET NË RR. NAZMI MUSTAFA NR 41, PEJTON PRISHTINË PËRBALL REZONANCES

Kategoria Menaxhment
Skadon 29/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet