1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS
 • KALKULIMI I KOSTOVE DHE LLOGARITJA E MATERIALEVE
 • PËRGADITJA E VIZATIMEVE TEKNIKE PËR PRODHIM DHE MONTIM
 • MENAXHIMI DHE POROSITJA E MATERIALEVE PËR PRODHIM DHE MONTIM
 • MENAXHIMI I PROJKETVE TË NËNKONTRAKTORËVE
 • MBIKËQYRJA DHE MENAXHIMI I EKZEKUTIMIT TË PROJEKTEVE NE TERREN
 • PLANIFIKIMI DHE REALIZIMI I PROJEKTEVE DHE PUNEVE SIPAS PLANEVE DINAMIKE
 • PËRGADTIJA E RAPORTEVE DITORE, JAVORE DHE MUJORE PËR PUNET E PËRFUNDUARA

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • TË KETË PARAQITJE PROFESIONALE
 • AFTËSI PËR TË TRAJTUAR INFORMATAT E BESUESHME NE MENYREN E DUHUR
 • TË JETË I/E DIPLOMUAR NË FAKULTETIN E ARKITEKTURËS, GRADA MASTER
 • PËRVOJË NË PUNË SE PAKU 1 VIT NË ARKITEKTUR, DIZAJN, PRODHIM DHE MBIKËQYRJE TE PROJEKTEVE
 • NJOHJA E PROGRAMEVE ME ARCHICAD, AUTOCAD DHE MICROSOFT OFFICE
 • AFTËSI PËR VËREJTJEN E DETAJEVE NE PROJEKT
 • TË KETË NJOHURI TË GJUHËS ANGLEZE
 • TË KETË PATENTË SHOFER KATEGORIA B.

Aplikimi duhet të bëhet Online duke dërguar CV-n tuaj në adresen elektronike : rtcfinance.ks@gmail.com

Ne subjekt të shenohet pozita për të cilen aplikoni, për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit 049 940 010 nga ora 08:00 deri në ora 16:00

 Drejtoria Pejton - Vendi i punës Rr. Nazmi Mustafa Nr 41, Pejton Prishtinë

 Intervista mbahet në Rr.Nazmi Mustafa Nr 41, Pejton Prishtinë përball Rezonances     

Kategoria Arkitekturë
Skadon 29/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet