1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Enza Home Kosovë eshte franshizë mobileri e regjistruar në emër të kompanisë Prestige Francais SHPK në Kosovë .

Enza Home është një markë nga Yataş për të krijuar stile të reja jetese duke i dhënë formë jetës me produktet e saj duke filluar nga dhoma e ngrënies, mobiljet e dhomës së gjumit, dyshekët, tekstilet dhe aksesorë.

Duke ju falenderuar të gjithë ekipit, bashkëpunetorëve dhe klienteve po vazhdojme zgjerimin tonë dhe për plotësimin e vendeve të punës, shpall konkurs për poziten:

  • Agjente e shitjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

  • Prezantimi i produkteve dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit,
  • Harmonizimi/rregullimi i produkteve sipas rregullave të kompanisë,
  • Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë, parregullësi etj
  • Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

Kushtet

  • Të ketë eksperiencë punë në shitje më së paku 1 vit,
  • Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të gjuhës shqipe dhe angleze,
  • E përgjegjshme në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi
  • Diploma universitare përbën avantazh

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat) në adresën info@prestigef.com , deri me 01.07.2023.

Shikime 96
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 01/07/23 (32 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet