1

Serviser i Paisjeve elektronike, Praktikant Serviser i Paisjeve elektronike, Monter i paisjeve dhe Punë të përgjithshme

Ruaj
RROTA Smart Electronics
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

RROTA Smart Electronics një kompani inovative dhe lider në tregun e Kosovës në fushën e micromobility dhe produkteve smart, me rastin e zgjerimit të aktivitetit të punës dhe për nevojat e kompanisë, shpall konkurs pune për këto pozita:

1 x Serviser i Paisjeve elektronike (M)

1 x Praktikant Serviser i Paisjeve elektronike (M)

1 x Monter i paisjeve dhe Punë të përgjithshme

 

1 x Serviser i Paisjeve elektronike (M)

Vendi i punës: Fushë Kosovë

Orari: E hënë – e shtune ( 8 orë )

Paga: 450.00€ / me mundësi rritje / mundësi negocimi në bazë të përvojës

Kushtet e përgjithshme dhe Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Servisimi i paisjeve elektronike kryesisht nga ato të brendit Rrota
 • Servisimi i pllakave elektronike dhe Servisimi i baterive (njohuri bazike, me mundësi avansimi)
 • Përvoja e punës (Minimumi 1 vit përvojë pune)
 • Njohuri të produkteve nga brendi Rrota
 • Puna provuese me pagesë 1 muaj

 


1 x Praktikant Serviser i Paisjeve elektronike (M)

Vendi i punës: Fushë Kosovë

Orari: E hënë – e shtune ( 8 orë )

Paga: 250.00€ / me mundësi punësimi

Kushtet e përgjithshme dhe Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Shkolla e mesme e përfunduar obligative (pranohen edhe stundentë apo të diplomuar në fushën elektroteknik, etj.)
 • Asistimi në Servisimin e paisjeve elektronike kryesisht nga ato të brendit Rrota
 • Asistim në ndërrimin e gomave dhe punë mekanike kryesisht me produktet elektronike
 • Montimi dhe demontimi i produkteve në servis
 • Montim i produkteve të reja
 • Njohuri të përgjithshme mbi produktet nga brendi Rrota
 • Puna provuese me pagesë 1 muaj

1 x Monter i paisjeve dhe Punë të përgjithshme (M)

Vendi i punës: Fushë Kosovë

Orari: E hënë – e shtune ( 8 orë )

Paga: 400.00€ / me mundësi rritje

Kushtet e përgjithshme dhe Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Shkolla e mesme e përfunduar obligative
 • Patent shofer kategoria B
 • Mirëmbajtja e depos, palimi i produkteve, kontrollimi i stokut
 • Montimi i produkteve, skuter, motor, makina për fëmijë etj
 • Montim i gomave të produkteve, në rast nevoje
 • Dërgimi i porosive tëk pikat shitëse apo klientet, në rast nevoje
 • Furnizimi me materiale shpenzuese për nevoja të kompanise, në rast nevoje
 • Punë dhe detyra tjera të përcaktuara nga punëdhënësi në këtë fushë

RROTA SMART ELECTRONICS
Fushë Kosovë (km.3)

Fb/Insta:  Rrota Smart Electronics

 • Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në hoverboardrrota@gmail.com   
 • Në Aplikim shëno pozitën për cilën aplikoni
 • Konkursi mbetet i hapur deri me 04.06.2023
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

 

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 04/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet