1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Shankist/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Mirëpret dhe shërben klientët
  • Informon klientët për produketet që ofrohen në bar
  • Detyra tjera të deleguara ngamenaxhmenti

Kërkesat:

  • Të ketë shkathtësi të mirate komunikimit
  • Korrektesi dhe përpikëmëri
  • Të ketë eksperiencë tëpunës
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur si dhe në punë ekipore

 

Çka ofrojmë?

  • Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.
  • -Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të Telefonit: +383 49 345 759 ose Email ne info@fivestarfitness.eu

Rruga Pashko Vasa 2-1, 10000 Prishtina, Kosova

+383 45 555 888| info@fivestarfitness.eu

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 28/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet