1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Recepsionist/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Mirëpret dhe njofton klientët për ofertat aktive
 • Informon klientët për rregullat e Fitnesit
 • Anëtarëson klientët në platformën tonë
 • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira te komunikimit
 • Energji Pozitive
 • Korrektesi dhe perpikemeri
 • Të ketë eksperiencë të punës
 • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

 

Çka ofrojmë?

 • -Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.
 • - Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të Telefonit: +383 45 555 888 ose Email ne info@fivestarfitness.eu

Rruga Pashko Vasa 2-1, 10000 Prishtina, Kosova

+383 45 555 888| info@fivestarfitness.eu

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet