1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli: Edukatore

Mindbulb Education është në kërkim të kandidatëve për pozitën e mëposhtme:

 • Edukatore për Qëndrim Ditor

Përgjegjësitë kryesore:

 • Përkujdesja e fëmijëve parashkollor dhe atyre nga klasa 1 e tutje.
 • Menaxhimi i sigurisë shëndetsore të nxënësve.
 • Planifikimi dhe zhvillimi i aktiviteteve argëtuese, edukative dhe zhvilluese.
 • Asistimi i nxënësve me detyrat e shtëpisë dhe përgaditja e planeve dhe materialeve mësimore.
 • Vëzhgimi dhe vlerësimi i performancës dhe zhvillimit të nxënësit.
 • Ruajtja e disiplinës në përputhje me rregullat dhe sistemet disiplinore të shkollës.
 • Mbajtja dhe përditësimi i shënimeve të sakta dhe të rregullta.
 • Bashkëpunimi me mësimdhënës të tjerë, prindër dhe palë të interesuara si dhe marrja pjesë në takime të rregullta.

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë universitare në fushë relevante me pozitën në fjalë.
 • Përvoj pune me fëmijë.
 • Aftësi të shkëlqyera menaxhuese.
 • Energji pozitive, ambicie dhe pasion për punën.
 • Kreativ/e.
 • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërveprimi.
 • Njohuritë në gjuhën angleze janë bonus.

Orari:

 • Orari i plotë.

Për aplikime:

 • Dërgoni CV-n dhe letrën motivuese në info@mindbulbedu.com

Aplikimet të cilat kanë mangu një nga dokumentet e lartpërmendura nuk do të konsiderohen.

Data e fundit për aplikim është 11/06/2023.

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 11/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet