1
PREMIUM PLUS

Monter i Mobiljeve (2), Mjeshtër

Ruaj
SAF
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs: Monter i mobiljeve dhe  Mjeshtër

Lokacioni: Prishtinë - Fabrika për përpunimin e drurit "SAF" - SmartArtisticFurniture

Fabrika për përpunimin e drurit "SAF" kërkon të punësoj 2 monter në sektorin e mobiljeve

Të interesuarit duhet të kenë:

  • Përvojë pune së paku 2 deri në 5 vite në sektorin e mobilerisë - zdrukthtarisë
  • Precizitet dhe disiplinë në realizimin e punëve
  • Te jetë bashkëpunes për punë ekipore

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:

049 588 771

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet