1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania Oxa-Group, me seli në Ferizaj ka hapur konkurs për:

Pozita: “Asistent/e Administrativ/e” (1 Pozitë)

Lokacioni: Ferizaj

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Menaxhimi administrativ i zyrës së kompanisë, në aspektin e dokumentacionit, agjendës së takimeve, kordinimin e palëve dhe përcjelljen aktive të informacioneve relevante për të arritur objektivat e cekura;
 • Mbajtja e kontabilitetit financiar të zyrës dhe menaxhimi i dokumentacionit përkatës;
 • Menaxhimi i arkës së zyrës në kordinim me departamentin e financave;
 • Menaxhimi i agjendës së CEO-së të kompanisë, makinës së kompanisë, kordinimin e akomodimeve në rast të udhëtimeve, sigurimet e ndryshme, korrespondencat me palët e interesit, etj.
 • Menaxhon dhe monitoron mirëmbajtjen e arkivit të dokumentacionit zyrës.

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:

 • Njohja e gjuhës angleze, obligative.
 • Të ketë përvojë bazike të punës në administratë.
 • Diplomuar apo afër diplomimit në fusha relevante; Administrim Biznesi, Banka dhe Financa, Ekonomi apo ngjashëm.
 • I/e gatshme për punë dinamike dhe zhvillim profesional.
 • Njohuri të shkëlqyera në programin Microsoft Excel
 • Vendi i punës në Ferizaj, andaj preferohen kandidatët e komunës në fjalë.

Si të aplikoni:

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së në adresën elektronike:

hr@oxa-group.com, me titull në subject: Asistent/e Administrative

Aplikimi mbetet i hapur deri më datë 09/06/2023

Kategoria Administratë
Skadon 09/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet