1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Sales Agent

Ne jemi një kompani Marketingu dhe kërkojmë njerëz entuziast për t'iu bashkuar ekipit tonë! Ne dëshirojmë të kemi pjesëtar të ekipës të cilët do të punojnë me orar të plotë në zyrën tonë në Prishtinë.

Çfarë merrni nga puna me ne;

 • Ne ofrojmë, një page konkurruese me komisione;
 • Mundësia për të punuar sipas taktikave dhe strategjive tuaja profesionale;
 • Aktivitete të ndryshme sociale me shokët tuaj të skuadrës;
 • Mjedis të këndshëm ekipor;
 • Mundësi për të punuar ndërkombëtarisht.

Çfarë ju duhet të keni:

 • Aftësi të fuqishme të të folurit dhe të shkruarit në Shqip dhe Anglisht ose gjuhe tjeter;
 • Aft ësitë në shitje janë përparësi;
 • Aftësi organizative dhe menaxhuese;
 • Mentalitet fitues dhe i orientuar drejt rezultatit;
 • Pjesëtar i sigurt i ekipit me aftësi për të punuar në mënyrë autonome

Çfarë do të bëni:

 • Gjetja e klientëve/kompanive të reja;
 • Mbajtja e marrëdhënieve me klientët;
 • Ndihma për kandidatët e kalibrit të lartë për të gjetur mundësi të reja pune;
 • Të flasësh me kandidatët potencial për punët (telefonata të ftohta).
 • *Ne ofrojmë trajnime adekuate për detyrat e mësipërme.

Te interesuarit te dërgoni CV-në me foto në info@marketing-hunters.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Vizitoni faqen tonë për më shumë informacion: https://www.instagram.com/__marketinghunters/

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 25/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet