1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA:                            Zyrtar i Marketingut

REFERENCA:                     MC-014/10-21

QYTETI:                            Prishtinë

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë e Kontabilitetit dhe Konsulencës, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Zyrtar i Marketingut. Ai ose ajo do të jetë përgjegjës për përkrahjen dhe realizimin e kampanjave e marketingut.

PËRGJEGJËSITË:

 • Të bëj koordinimin e marketingut mes kompanisë dhe agjencive apo partnerëve të jashtëm të marketingut me të cilat kompania ka marrëveshje bashkëpunimi.
 • Të krijoj përmbajtje të reja për komunikim me jashtë.
 • Të kontribuoj me ide në krijimin e përmbajtjeve me përgjegjësi sociale dhe kampanja specifike ditore.
 • Të monitoroj buxhetin e marketingut.
 • Të jep ide për materiale të marketingut dhe identitetin e brendit të kompanisë.
 • Të bëj mbledhjen dhe analizën e të dhënave nga fushatat e marketingut.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohen studimet bachelor në Marketing apo fushë ekuivalente.
 • Preferohet 1 vit përvojë pune në rolin e marketingut apo relevante.
 • Energjik dhe i/e shkathët që të komunikojë lehtësisht me të gjithë grupet e interesit.
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Aftësi të shkëlqyera analitike, komunikuese dhe prezantuese.
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative për të punuar i/e pavarur dhe në grup.

OFERTA:

 • Paga atraktive.
 • Orari i punës 40 orë në javë, nga e hëna deri të premten. Orar fleksibil një ditë në javë punë nga shtëpia.
 • Sigurim shëndetësor.
 • Kompensim i shpenzimeve të telefonit.
 • Laptop/PC personal me pajisje përcjellëse.
 • Mbështetje në zhvillimin e vazhdueshëm personal, duke ndjekur trajnime profesionale.
 • Mundësi për të punuar në një kompani që i njeh vlerat e punëtorëve dhe me ekip fantastik.

APLIKIMI:

Të gjithë ju që posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, jeni të mirëseardhur të aplikoni deri më datën 04.06.2023. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

 

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 06/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet