1

Kamarier/e, Banakier/e, Kuzhinier, Ndihmës Kuzhinier

Ruaj
70s Food & Sweets
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
MUNDËSI PUNËSIMI
 
A je i motivuar dhe dëshiron të bëhesh pjesë e 70s Food&Sweets?
 
Ne kemi pozita të hapura për Kamarier/e
 
KUSHTET PËR APLIKIM:
• Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
• Të jetë i/e sjellshme
• Eksperiencë pune në shërbim të tavolinave si Kamarier/e
• Të jetë ambicioz dhe i/e motivuar të punoj në një ambient ku frymon uniteti dhe mirëkuptimi!
 
Ju mirëpresim të aplikoni përmes numrit të telefononit +383 (0) 48 28 28 28 
 

MUNDËSI PUNËSIMI
 
A je i motivuar dhe dëshiron të bëhesh pjesë e 70s Food&Sweets?
 
Ne kemi pozita të hapura për Banakier/e
 
KUSHTET PËR APLIKIM:
• Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
• Të jetë i/e sjellshme
• Eksperiencë pune si Banakier/e
• Të flas gjuhën Shqipe (preferohet dhe gjuha Angleze)
• Të jetë ambicioz dhe i/e motivuar të punoj në një ambient ku frymon uniteti dhe mirëkuptimi!
 
Ju mirëpresim të aplikoni përmes numrit të telefononit +383 (0) 48 28 28 28 
 

MUNDËSI PUNËSIMI
 
A je i motivuar dhe dëshiron të bëhesh pjesë e 70s Food&Sweets? 
Ne kemi një pozitë të hapur pune për ‘Kuzhinier,ndihmës kuzhinier
 
KUSHTET PËR APLIKIM:
 
Eksperiencë pune si ‘Kuzhinier’ 
  • Përgaditja e ushqimit për stafin e punës;
  • Mirëmbajtja e nivelit të lartë të pastërtisë së kuzhinës;
  • I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbaj nivel të lartë të përgjegjësisë;
  • Pastrimi I mjeteve të punës pas perdorimit të tyre;
  • Të jetë bashkëpunues me bashkpuntorët.
  • Të jetë ambicioz dhe i/e motivuar të punoj në një ambient ku frymon uniteti dhe mirëkuptimi!
 
Ju mirëpresim të aplikoni përmes numrit të telefononit +383 (0) 44 344-246

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 25/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet