Shpërndaje
	 	 

PEDAGOG

M/F

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE

 • Kujdes të ndjeshëm dhe të kualifikuar ndaj fëmijëve dhe të rinjëve
 • Vlerësime pedagogjike
 • Edukim dhe mbështetje individuale të fëmijëve
 • Punë me prindër, mbikëqyrja e detyrave të ndryshme si dhe aktiviteteve të kohës së lirë
 • Planifikimi, dokumentimi dhe zbatimi i planeve të punës me grupet e synuara
 • Mbështetje të përgjithshmë fëmijëve, të rinjëve dhe familjes
 • Të mbajë kontakt të rregullt dhe bashkëpunim të afërt me QPS, shkolla dhe institucione tjera që u ofrojnë shërbime familjeve
 • Identifikimi i burimeve të mundshme të ndihmës nga komuniteti
 • Plotësimi i bazës së të dhënave dhe përcjellja e saj
 • Detyra tjera sipas kërkesave të udhëheqësit

KRITERET

 • Diplomë universitare në fushën e pedagogjisë apo të ngjashme
 • Së paku 3 vjet përvojë pune në fushën relevante
 • Aftësi të mira të komunikimit ndërpersonal dhe kompetencë sociale
 • Aftësi për të punuar nën presion dhë kënaqësi për të punuar me fëmijë
 • Shkathtësi në kryerjen e detyrave në mënyrë profesionale dhe kualitative
 • Fleksibilitet, gadishmëri për punë ekipore dhe përkushtim
 • Gadishmëri për të mësuar dhe për t’u zhvilluar në aspekt profesional dhe personal
 • Posedim i lejes së ngasjes së automjeteve
 • Identifikim me idenë dhe qëllimet e SOS Fshatrave të Fëmijëve

Ne ofrojmë

 • Një punë interesante me përgjegjësi
 • Një ambient të këndshëm pune
 • Udhëzim dhe mundësi për zhvillim profesional dhe personal

Orari i punës

 • 40 orë në javë

Dokumentacioni i nevojshëm: Aplikacioni ((mirret në zyret tona ose shkarkohet në webfaqen tone: http://www.soskosova.org/); CV;Letër motivimi; Kopje të Diplomave, Çertifikatave, Referencave; Vërtetimi që nuk jeni nën hetime (vetëm për kandidatët që ftohen në raundin e 3-të)

Afati I fundit për dorëzim 18.06.2019 deri në orën 16:00, përmes emailit HR.Recruitment@soskosova.org.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë Dokumentacioni I pa kompletuar nuk do të shqyrtohet.

Për informata shtesë, ju lutem kontaktoni: SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë Rruga “1 Tetori” p.n., Velani -Prishtinë 10000.

Email info-cv@soskosova.org dhe Tel/ Fax: 038 516 977

SOS Fshatrat e Fëmijëve është një organizatë e zhvillimit social joqeveritare dhe joprofitabile, aktive në fushën e të drejtave të fëmijëve që nga 1999, e përkushtuar në ofrimin e shtëpisë dhe familjes për fëmijët nevojtarë dhe përgaditjen e tyre për një jetë të mirë.

TAGS: Sos Fshatrat e FemijevePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1637
Kategoria Edukim
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC