1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar.

AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional, për pozitat:

 • TEKNIK (SERVISER) i teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (2 Pozita)
 • PRAKTIKANT (me pagë të rregullt dhe bonuse), me mundësi punësimi, në servisimin dhe montimin e teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (2 Pozita)

Kualifikimet për teknik (serviser):

 • Të ketë të përfunduar shkollimin në fushën teknike apo ndonjë trajnim relevant;
 • Të këtë eksperiencë pune në fushën e teknikës së bardhë;
 • Të këtë njohuri teknike të pajisjeve të teknikës së bardhë si: lavatriqe, enëlarëse, shporet elektrik / furrë, frigorifer / friz, thithëse elektrike etj.;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj ne ekip;
 • Të ketë patent shoferin (kategoria B);
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Kualifikimet për praktikant:

 • Të ketë të përfunduar shkollimin në fushën teknike apo të ngjajshme;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj në ekip;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët;
 • Patent shoferin (kategoria B) është përparsi.

Ne ofrojmë:

 • Pagë konkurruese;
 • Sigurim shëndetsor;
 • Orar fleksibil të punës;
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit.

Informata shtesë:

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com
 • Ju lutem e shënoni në subjekt se për cilin lokacion aplikoni.
 • Afati për aplikim deri me datë: 15.06.2023
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 15/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet