1
PREMIUM PLUS

Njoftim për Anulimin e Shpalljes Publike Nr.1124 të datës 28.02.2023 për pozitën Menaxher i Departamentit të Mjedisit dhe çështje sociale

Ruaj
Korporata Energjetike e Kosovës
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet