1

Agjent Tereni

Ruaj
Limpo
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

LIMPO  Sh.p.k, hap konkurs për:

Pozita:  AGJENT TERENI

Kushtet e kerkuara per poziten e AGJENT TERENI!

  • Kandidati duhet të ketë patent shoferin te kategorise B
  • Pervoj pune te pakten 1 vite si agjent ne teren
  • Te jete komunikativ dhe i afte ne shitje
  • Sygjerimi dhe ofertimi i produkteve tona tek kilentet
  • Shitja aktive e produkteve tona
  • Fleksibil ne orarin e punes dhe ndryshimeve qe i behet ne teren sipas nevojes

Ofrojme: 

  • Paga fikse + bonuse ne shitje + shujte ditore

Veprimtaria jone: 

  • Ofrojme produkte per auto larje, kompani te pastrimit dhe auto dekore.

Koment:

Lokacioni: Rr.Isa Kastrati - Prishtine.

Perparsi kane ata me vendbanim ne Prishtine.

Të interesuarit të dërgojn CV-të e tyre në email adresen limposhpk@gmail.com 

Numri kontaktues: +383 49 233 750 (viber) , +383 49 108 408

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet