Grand Store
Sigurim Fizik (2)
Shpërndaje
	 	 
Grand Store sh.p.k shpall konkurs për vende të lira punë me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: Sigurim Fizik - 2 Pozita.

Kualifikimet:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Mos te kenë qenë i dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese dhe me orar fleksibil
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.
  • Të jetë në gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore.

Kandidatët e interesuar mund të dergojnë CV-në me fotografi në e-mail adresën: info@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: EMRIN, MBIEMRI- SIGURIM FIZIK.

Vetëm aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë.
Shikime 1161
Kategoria Sigurim
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC