1
PREMIUM

Kamarier/e (2), Shankist/e (2)

Ruaj
Symphony
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Restauranti Symphony me traditë 16 vjeçare, në gatesat tradicionale, me shije autentike që nga viti 2001!
 
Restoranti Symphony dallohet për veçantinë dhe ngrohtësinë e brendshme të tij nga njëra anë, dhe ndërthurjen e përsosjeve mes klasikes dhe bashkëkohores nga ana tjetër.
 
Symphony është projektuar në mënyrë të ngjashme me restorantet alpine të Zvicrës, ndërsa dallohet dukshëm për ngrohtësinë e traditës shqiptare, veçanërisht në funksionalitetin e bukur të drurit dhe dizajnin e vjetër të relikteve shqiptare. Në Symphony përgatitet pogaçja tradicionale dhe shërbehen pijet më të njohura, kombëtare dhe ndërkombëtare.
 
Restaurant "Symphony" me lokacion në Prishtinë, kërkon të zgjerojë stafin dhe kërkon punëtor në këto pozita:
  • Kamarier/e (2)
  • Shankist/e (2)

Kualifikimet e kërkuara për këto pozita janë: 

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
  • Aftësi në punë ekipore;
  • Aftësi organizative;
  • Përvoja e punës është përparësi (jo obligative)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet