1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kopshti Kids Home kërkon

  • Edukatore
Mund të aplikojnë të gjithë të interesuarit që plotësojnë këto kritere:
 
Cka kërkohet:

Të kenë të përfunduar apo janë në përfundim të studimeve në:

  • Fakultetin e Edukimit (Programi Parafillor)
  • Shkollën e Lartë Pedagogjike (Drejtimi Edukatore)
  • Fakultetin Filozofik (Drejtimi Pedagogji)

Janë kreative dhe bashkëpuntore

Të gjitha të interesuarat inkurajohen të dërgojnë CV-në e tyre dhe letrën motivuese në e-mail: kidshomeprishtina@gmail.com ose ne nr e tel 045 595 005

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 24/06/23 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet