1

Audicion për të rritur - Casting

Ruaj
METTRO Studio
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

AUDICION PËR TË RRITUR

Mettro Studio hap audicion për të rritur (femër dhe mashkull) të moshës së mesme. Të interesuarit do të luajnë rolin e prindërve në disa video të shkurtra edukative, të cilat do të transmetohet në rrjetet sociale. Përmbajtjet e videove do të jenë me situata të përditshme që ndodhin brenda familjes.

Projekti do të zgjatë gjatë tërë vitit, ndërsa pagesa është mujore. 

Ju lutemi që të dërgoni url-në e rrjeteve tuaja sociale ose ndonjë video ku ju jeni protagonistë.

Për informata shtesë shkruani në info@mettrostudio.com ose në 049 46 46 93.

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 24/06/23 (17 ditë)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet