1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Recepsionist/e  / I -Për ndrrimë te pasdites

DETYRAT

  • Ofrimi I sherbimeve cilësore për mysafirt
  • Pritja me mirësjelle e mysafireve të cilët kanë arritur në Hotel .
  • Evidentimi I mysafirëve të cilët vendosen ne Hotel
  • Dhënja e informacioneve te nevojshme per mysafirët
  • Percjellja e kerkesave te mysafireve , te stafit pergjegjes .

KRITERET

  • Të jetë komunikativ
  • I motivuar per punë
  • Njohja e gjuhes angeze
  • Njohja e punës me kompjuter MS Office
  • Aftësi për punë nën presion të kohes dhe gatishmeri per punë jashtë orarit

Mund te aplikoni ne email, duke derguar Cv: info@starhillhotel.com

Tel  : +383    044-646-015

Ora 08:00-20:00

 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 24/06/23 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet