1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Airtiketa shpall konkurs për:

  • Agjente e shitjes së biletave në Airtiketa

Kualifikimet:

  • Eksperiencë pune e ngjashme;
  • Njohja e gjuhës Gjermane ose Angleze
  • Njohja e mirë e programeve kompjuterike

Si të aplikoni:

Duhet të regjistroheni në superpuna.rks-gov.net si punëkërkues dhe pastaj të aplikoni apo dërgojeni CV-në dhe dokumentet relavante në info@airtiketa.com
Linku: https://superpuna.rks-gov.net/job-seeker/job-post/agjente-e-shitjes-se-biletave

Lokacioni:

Rr.Hamzë Jashari, mbrapa objektit të KEDS-it në Ferizaj.
Përparësi kane ato të cilët kanë punuar në Agjensione Turistike.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet