1

Asistente Administrative/Financiare (2), Shofer (3) (kategoria B dhe C), Shofer (3) (kategoria C)

Ruaj
Afri Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Afri Group hap konkurs per keto pozita:

  1. SHOFER AMBULATIV C (3)  , e ka mallin me vete dhe ka me shpernda neper pika te caktuara
  2. SHOFER B DHE C , e ka mallin e ngarkuar dhe ka me shpernda ne pika
  3. Asistente Administrative / Financiare , me ndihmes te fakturave, rregullium te faturave , barazime etj.

Te gjithe kandidatet e interesuar mund te aplikojne permes emailit info@afrigroup.co apo permes numrit te kontaktit 049 877 990

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 23/06/23 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet