1
PREMIUM PLUS

Punëtor/e në Gatim, Shitës/e, Punëtor/e në Pastrim

Ruaj
Furra Lumi
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kërkohet Punëtor/e në Gatim, Punëtor/e në Shitje, Punëtor/e në Pastrim

Biznesi: Furra Lumi

Detyrat e punës (Punëtor/e në Pastrim):

 • Pastrimi i hapësirave të brendshme të dyqanit, përfshirë zonat e prodhimit dhe shitjes.
 • Mirëmbajtja e higjienës dhe pastërtisë së pajisjeve dhe mjeteve të përdorura në Furrë.
 • Sigurimi i zbatimit të protokolleve të sigurisë dhe higjienës.
 • Raport bashkëpunues me kolegë/e.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Eksperiencë e mëparshme si pastrues, preferohet në një mjedis të ngjashëm.
 • Vëmendje e madhe ndaj detajeve dhe përkushtim për higjienën.
 • Fleksibilitet për të punuar në orë të ndryshme, përfshirë herët në mëngjes dhe fundjavat.

Detyrat e punës (Punëtor/e në Gatim):

 • Përgatitja dhe prodhimi i produkteve tona tradicionale (fli, mantija, pite, etj.)
 • Sigurimi i kualitetit dhe freskisë së prodhimeve.
 • Mirëmbajtja e higjienës dhe pastërtisë në zonën e punës.
 • Raport bashkëpunues me kolegë/e.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Eksperiencë e mëparshme, preferohet në gatimin e produkteve tradicionale.
 • Sy për detaje dhe pasion për prodhimin e ushqimit cilësor.
 • Fleksibilitet për të punuar gjatë fundjavës.

Kualifikimet e mëposhtme ua japin një avantazh:

 • Vullneti dhe dëshira për të mësuar më shumë për gatimet e ndryshme dhe përbërësit e tyre.
 • Propozimi i gatimeve apo recetave të reja në punë.

Detyrat e punës (Punëtor/e në Shitje):

 • Shitja dhe promovimi i produkteve tona.
 • Mbajtja e dyqanit në mënyrë të rregullt dhe të pastër.
 • Shërbimi i klientëve me një buzëqeshje dhe me profesionalizëm.
 • Raport bashkëpunues me kolegë/e.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të mira të komunikimit.
 • Fleksibilitet për të punuar në orë të ndryshme, përfshirë fundjavat.

Kualifikimet e mëposhtme ua japin një avantazh:

 • Eksperiencë e mëparshme në shitje në industrinë ushqimore.
 • Vullneti dhe dëshira për të mësuar më shumë për gatimet e ndryshme dhe përbërësit e tyre.
 • Orientimi në detaje.

Ne ofrojmë:

 • Një ambient pune të ngrohtë dhe miqësor.
 • Orari paraditës.
 • Paga konkurruese dhe benefite të tjera.
 • Mundësi për rritje dhe zhvillim profesional.

Nëse jeni i/e interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në hrfurralumi@gmail.com ose vini personalisht në dyqanin tonë në Rr. Anton Çetta, lagjja Aktash 1, ish Restaurant Rugova. Afati i fundit për aplikim është 23 qershor.

Suksese!

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/06/23 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet