1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

"BRING DEDICATION. MEET POSSIBILITIES"

Asistent/e Teknik/e

Pse duhet t’i bashkoheni Ekipit tonë?

JYSK është Kompani Ndërkombëtare me mbi 3200 në 48 vende të botës. JYSK-u ofron mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik, mundësi për zhvillim dhe bashkëpunim prandaj duam njerëz me ide të mahnitshme, motivues/e, bashkëpunues/e dhe njerëz që duan të buzëqeshin. Kjo pozitë kërkon përgaditje profesionale, prirje për zgjidhjen e problemeve teknike. Ne jemi duke kërkuar një person që merr inciativë, një koleg/e i/e mirë dhe një lojtar/e i/e ekipit të JYSK-ut me një mendim pozitiv.

Pozita ka këto fusha kyçe të njohjes së punëve:

 • Asistonnë ciklin e secilit projekt nga konceptimi në përfundim, me theks të veçantë në qëndrueshmërinë teknike dhe efikasitetin e resurseve;
 • Asiston në hartimin planin e punës dhe ndërtimit të strategjisë në lidhje me realizimin e objektivave dhe afateve të vendosur
 • Mirëmban bazën e të dhënave të arkivës të procedurave teknike, shënimeve dhe sugjerimeve për zgjidhjen e problemeve teknike;
 • Operon, mirëmban dhe mbron pasuritë teknike të Kompanisë;
 • Monitoron, porosit dhe kryen blerjen e pajisjeve për pastrimin e objektit, mirëmbajtjen dhe funksionimin e tij;
 • Asiston në procedura të regjistrimit dhe mirëmbajtjes së inventarit.
 • Bashkëpunon si anëtar i ekipit në kryerjen e detyrave thelbësore për arritja e operacioneve të efektshme;

Kualifikimet që kërkohen:

 • Njohuri të shkelqyeshme teknike, elektrikë dhe maqineri;
 • Përvojë pune në lëmin e mirëmbajtjes së Objekteve: instalimet elektrike, ujë, klimatizim, ngrohje qëndrore;
 • Të merrni inciativë dhe përgjegjësi;
 • Të jeni një “Teamplayer” i vërtetë;
 • Njohës i Gjuhës angleze – e dëshirueshme
 • Aftësi të shkëlqyeshme Kompjuterike si dhe Administrative;

Mendon se je i duhuri për këtë pozitë?

 Aplikoni duke plotësuar formularin e aplikimit përmes butonit "Apliko" apo dërgo CV të plotë me fotografi, një deklaratë personale dhe dokumente të tjera relevante në hr@jysk-ks.com, me subjekt: “Aplikoj për Asistent/e Teknik”

Afati për aplikim: 24-31.05.2023

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 31/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet