1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjent tregtar

AGS me selinë e saj të vendosur në Parkun e Bisnesit të Drenasit.

Ne po kërkojmë Agjente tregtar per regjion te Prishtines me aftësi të forta ne pranimin, perpunimin dhe kordinimin rreth shitjeve te pjeseve, vajrave , gomave dhe baterive te automotives. Ne mirëpresim gjithashtu aplikime nga ata që kërkojnë një lëvizje drejt një karriere të re.

Detyrat dhe Përgjegjësitë kryesore

 • Promovon dhe prezanton produktet tek klientët.
 • Dërgesa dhe shitje direkte të produkteve tek klientët
 • Viziton në baza ditore klientet për prezantim dhe shitje të produkteve.
 • Miremban rrjetin ekzistues te klienteve dhe perveteson klient te rinj.
 • Shperndarja e mallit tek klientet.
 • Respekton politikat dhe procedurat e kompanisë.
 • Detyra te tjera sipas kerkeses se menaxhmentit.

Cilësitë tuaja

 • Ju keni përvojë se paku (1) vite në sektorin e shitjes.
 • Ju keni pervoje te mirë e MS Office.
 • Aftësi të forta organizative me aftësi për të kryer shumë detyra
 • Duhet të keni aftësi të jashtëzakonshme drejtuese dhe aftësi të forta komunikimi
 • Të jetë komunikues dhe i/e afte per te prezentuar produktet tek klientet
 • Të jetë bashkëpunues, vetemotivuar dhe  orientuar ne arritje te rezultateve
 • Me vetë iniciativë të zgjeroj rrjetin e shitjes.
 • Patentë shoferi kategoria B.  

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen agskosovo@gmail.com dhe shenoni poziten qe aplikoni Agjent tregtar

Afati i dorëzimit të CV është data 22 Qershor 2023 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 22/06/23 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet