1

Agjent te Shitjes

Ruaj
Asixon
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania e marketingut ASIXON është duke kërkuar një përson të motivuar dhe ambicioz për të ju bashkangjitur ekipës tonë në pozitën-Agjent i shitjes. Roli kryesor i kësaj pozite është të gjenerojë klientë të rinj për biznesin tonë, duke identifikuar dhe kontaktuar klietë të mundshëm, organizimin e takimeve dhe duke finalizuar marrëveshje.
Kandidatët duhet të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi, një histori të vërtetuar në fushën e shitjes dhe një pasion për marketing.

Përgjegjësitë:
 • Krijon listë të klientëve potencial
 • Organizon takime me klientë të mundshëm për të prezantuar shërbimet tona dhe për të diskutuar nevojat e tyre të marketingut
 • Përgatitjen e propozimeve të cilat janë të përshtatshme për klientët dhe gjithashtu në negocimin e kontratave.
 • Mirëmbane sistemin CRM
 • Hulumton tregun për risit dhe kërkesat e reja në treg
 • Krijon raporte të rregullta me klientë
Kërkesat e dëshirueshme:
 • Përvojë ne shitje dhe marketing
 • Diplomë Bachelor në marketing, administrim biznesi ose të ngjajshme
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe negociuese
 • Aftësi të forta organizative dhe menaxhuese të kohës
 • Njohuri të parimeve dhe teknikave të marketingut
 • Njohuri me sistemet CRM dhe raportimin e shitjeve
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup
Nëse jeni një shitës i motivuar dhe i fokusuar në arritjen e rezultateve, dhe po kërkoni një sfidë të re në fushën e marketingut, ju inkurajojmë të aplikoni.
Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivuese në info@asixon.com si dhe plotësoni formën në linkun:
Konkursi mbetet i hapur deri me datën 09 Qershor 2023.

Për më shumë detaje rreth njoftimit për konkurs, ju lutem vizitoni faqën tonë në Facebook dhe Instagram.

https://www.facebook.com/asixon

https://www.instagram.com/asixonagency/

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 09/06/23 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet