1

Teknik/e i/e Farmacisë

Ruaj
Meld Pharm
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Barnatorja "Meld Pharm" me seli në Rruga Eqrem Qabej P.n. në Prishtinë shpall konkurs pune për: 

  1. Një Teknik/e i/e Farmacisë me orar të plotë 

Kandidati/ja kërkohet të ketë:   

  •  Të ketë eksperiencë pune në barnatore, 
  •  Të ketë njohuri mbi produktet farmaceutike dhe ato të kujdesit personal, 
  •  Të ketë aftesi të mira komunikuese dhe organizative, 

Të gjithë të interesuarit mund të dergojn aplikacionet në emailin meldpharm@hotmail.com apo direkt ne barnatore Meld Pharm.

Barnatore Meld Pharm

+383 (0) 45 590 455

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet