1

Asistent Kontabiliteti

Ruaj
Ted Baker
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BD Group L.L.C., perfaqësues ekskluziv I brendit ndërkombëtar Ted Baker, me adrese ne Rr. Garibaldi Nr.53, Prishtinë, shpall konkurs për pozitën si në vijim:

Vendndodhja: Zyrat kryesore, Rr. Behar Begolli, Prishtina e Re, 10000

Pozita e punës: Asistent kontabiliteti

Kriteret:

  • Përvojë pune solide në fushën e kontabilitetit dhe financave;
  • Të ketë shkollim në fushën përkatëse;
  • Aftësi të mira të komunikimit;
  • Të ketë interesim të lartë në fushë përkatëse;
  • Është e preferuar të ketë titull në fushën e Kontabilitetit (SCAAK apo organizata tjera);
  • Njohuri të pakove (MS Office, Excel, Word, etc.) dhe programeve te kontabilitetit.
  • Fleksibile dhe të jetë e aftë të punoj nën presion
  • Aftësi për të punuar individualisht dhe në skuadër.
  • Njohja e programeve te kontabiliteit do te jetë perparesi.
  • Komunikim i mirë me shkrim dhe verbal në gjuhën angleze.

Paga per poziten do te jete atraktive.

Të interesuarat mund të dërgojnë CV dhe letrat motivuese në email ne adresat: fhoxha@bdfashionltd.com, pkusari@bdfashionltd.com si dhe afati per aplikim eshte deri me 10 Qershor 2023.

Inkurajohen të gjithë të interesuarit që të aplikojnë në këtë pozitë, duke i’a bashkangjitur kështu ekipes sonë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet