1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Gjermane ”Water Boutique”
Kërkon të punësojë 10 Agjent shitjesh,në gjithë Kosovën.

Detyrat:

  • Gjen klientë të ri,sigurohet që shërbimi ndaj klientëve të jetë në nivelin më të lartë.
  • Bën parapërgatitje para daljes në teren,vendos qëllimet për secilen vizitë,dhe përcakton prioritet gjatë vizitave.
  • Bën prezantimin dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës.

Kualifikimet:

  • Kandidati duhet të jetë i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje në shitje.
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit.
  • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal.
  • Aftësi të shkelqyera komunikuese dhe aftësi për te punuar.
  • Të posedojë patent,kategori B.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në emailin:info.ks@waterboutiques.com
Numri kontaktues:+38348209024
Adresa’Rruga:Lidhja e Pejës,Prishtinë!
Konkursi do të jetë i hapur deri më datë 20 qershor,2023                            

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/06/23 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet