1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR MONITORIMIN E KAMERAVE TË SISGURISË
 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR PJESEN TEKNIKE (MONTIMI I KAMERAVE, DVR, KABLLIMI) ETJ
 • LAJMRON PËR ÇDO PAREGULLËSI GJATË MONITORIMIT TEK MENAXHERI
 • ËSHTË PËRGJEGJËS MBROJTJEN E INFORMACINIT
 • RUAN KONFIDENCIALITETIN DHE PRONSINË INTELEKTUALE
 • HARTON RAPORTE GJATË ORARIT TË PUNËS

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • ETIKE NE PUNE DHE INTEGRITET TE LARTE NE PUNE
 • PREFEROHET FAKULTETI,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJA NË PUNË, MINIMUM 1 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 21/06/23 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet