1
PREMIUM

Zyrtar për Logjistikë dhe Depo

Ruaj
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 InterAdria kërkon një zyrtar për Logjistike dhe Depo, i cili ka përgjegjësi të organizojnë, ruaj, dhe monitorojnë shpërndarjen e mallrave dhe depos, për të siguruar që artikujt dhe pajisjet e kompanisë  të dërgohen në destinacionet e caktuara. Në këtë rol, ju duhet të keni aftësi të përshtateni me klientet, aftësi komunikimi dhe i vëmendshem ndaj detajeve.

Pozita: Zyrtar për Logjistikë dhe Depo

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kujdeset për depot e kompanise duke larguar produktet e vjetruara ose të dëmtuara;
 • Sigurimi me llojet dhe sasitë e duhura të pajisjeve dhe materialeve;
 • Monitorimi dhe kontrolli i inventarit ;
 • Regjistrimi i mallit ne sistemet e menaxhimit te depos;
 • Shperndarja e mallit në destinacionet përkatëse;
 • Dorëzimi dhe tërheqja e faturave;
 • Ruajtja e konfidencialitetit dhe informatave të ndjeshme;

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë të shkollës së mesme;
 • Së paku 2 vite eksperiencë pune e dëshmuar;
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera analitike dhe i vëmendshem në detaje;
 • Aftësi të forta komunikimi dhe ndërpersonale;
 • Patent Shofer – kategoria B;

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: jobs@ interadria-ks.com

Data e fundit e aplikimit : 09.06.2023

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet