1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Parli Italiano? 

 Ne po rritemi! Përveq marketit të gjuhës Angleze, Gjermane dhe Spanjolle, Fusionit po i shtohet dhe marketi i gjuhës Italiane dhe kemi nevojë për ju. 

Ne jemi në kërkim të agjentëve që flasin gjuhën Italiane për pozitën Booking Center Representatives në zyret tona në Prishtinë. 

Përgjegjesitë: 

 • Ndihmoni klientët tanë të bejnë rezervime tek një nga klinikat tona 

 • Të pergjigjeni me kohë pytjeve te klientëve përmes telefonit, emailit apo dhe chat

 • Të përpiqeni t’i bindi klientët që të rishqyrtojnë anulimin e takimit 

 • Të përfaqesoni kompaninë me informacione te sakta mbi produktet, politikat dhe procedurat e tona 

 • Të siguroni informacione të sakta, të vlefshme dhe të plota duke përdorur proceset e kompanisë 

 • Mbani shënime të sakta të ndërveprimeve dhe aktiviteteve me klientët. 

Kriteret: 

 • Aftesi të shkëlqyera komunikuese 

 • +1 vit pervoje ne sektorin e shitjeve apo ne poziten e kujdesit ndaj klientit 

 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës Italiane ( B2,C1,C2) 

Cka ne ofrojmë : 

 • Pagë konkuruese dhe bonuse në bazë teë performances 

 • Mundësi ngritje në karrierë 

 • Ambient të ngrohtë të punës 

 • Mundësi për te punuar me një kolektiv global bashkëpunues dhe shumë benefite të tjera. 

Apliko tani duke dërguar CV-ne në emailin: Kosovo.hiring@fusionbposervices.com me subject Italian Booking Center Representative, ose na kontaktoni në numrin  +383 48 606 002.
 

 

Shikime 2,193
Kategoria Telekomunikim
Skadon 18/06/23 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet