1
PREMIUM

Pastiçer/e, Serviser

Ruaj
Auburn Dreams
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Auburn Dreams shpk në Ferizaj, përfaqesues i Manuel Caffe për Kosovë, shpall konkurs për:

  • PASTIÇER-E (Ferizaj),
  • SERVISER i aparatave të kafesë (Ferizaj).

PASTIÇER-E

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgatitë ëmbëlsirat në raport me kërkesën nga klientët,
  • Bashkëpunon me ekipin e kompanisë për t’i realizuar detyrat që i caktohen.
  • Jep sugjerime të ndryshme, si  kontribut për kompaninë
  • Bashkëpunon me ekipin e kompanisë, që punë të realizohen sa më mire.

Kualifikimet:

  • Kandidati duhet të ketë njohuri profesionale për përgatitjen e ëmbëlsirave,
  • Të ketë përvojë në përgatitjen e ëmbëlsirave,
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip


I mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar aplikacionin (CV) përmes e-mail adresës elektronike në: info@auburndreams.com
Në subjekt shënoni pozitën për të cilën po aplikoni. 
Gjithashtu mund të aplikoni edhe fizikisht tek zyrat Auburn Dreams, rruga Vëllezërit Gërvalla në Ferizaj apo edhe përmes telefonit në +38349769050
Konkursi është i hapur  20.05.2023-05.06.2023

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet