1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: Peppermint LLC

Vendi: Prishtinë

Pozita: Arkitekt

Orar i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të realizojë projektet për të permbushur nevojat dhe kërkesat e klientit;
  • Të japë sygjerime në ndihmë të klientëve;
  • Të marrë pësipër pergjegjësitë për të gjitha aspektet e projektimit dhe zhvillimit të projektit brenda afateve;
  • Të përcjellë projektet deri në realizimin përfundimtar tek klienti.

Kërkesat:

  • Njohuri të programeve për projektim, dizajnim (AutoCad, ArchiCad, etj.) dhe Microsoft Office;
  • Të ketë shkathtësi analitike dhe planifikuese;
  • Aftësi për të koordinuar punën dhe projektet përkatëse;
  • Aftësi për të punuar në grup;
  • Njohuri të gjuhës angleze (e domosdoshme);
  • Të posedoj patent shofer (kategoria B, e domosdoshme).

Dërgoni CV-në tuaj në email: peppermininfo@gmail.com

 

 

Kategoria Arkitekturë
Skadon 18/06/23 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet