1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Oxa-Group, me seli në Ferizaj ka hapur konkurs për:

Pozita: Export Sales Specialist

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Krijon dhe mban kontaktet me klientë të jashtëm në fushën e industrisë së drurit;
 • Identifikon mundësi të reja për eksport në tregun e jashtëm;
 • Hulumton dhe analizon tregun e jashtëm me qëllim të rritjes së eksportit;
 • Planifikon dhe zhvillon aktivitetet me qëllim të hulumtimit të nevojave dhe kërkesave të klientëve;
 • Koordinon dhe monitoron shitjen jashtë vendit dhe përkujdeset për mirëmbajtjen e marrëdhënieve me klientë dhe sigurohet që dërgesat të kompletohen brenda afatit të dhënë kohorë;
 • Përgatitë dokumentacionin për eksport dhe sigurohet që klientët të njoftohen me siguracionet dhe taksat doganore si dhe shikon mundësitë ligjore për reduktim të taksave;
 • Në vazhdimësi koordinohet me bashkëpunëtoret dhe mbikëqyrësit me qëllim që produktet të jenë sipas kërkesës së klientit dhe standardeve të cilësisë së kërkuar.

Kriteret për aplikim:

 • Diplomë universitare në fushat relevante;
 • Përvojë pune në pozicione të ngjashme;
 • Njohja e gjuhës angleze dhe serbe obligative, si dhe njohja e gjuhëve tjera do të konsiderohet përparësi;
 • I gatshëm për të udhëtuar jashtë vendit (në regjion dhe më gjerë) dhe për punë me orar fleksibil;
 • Aftësi për të krijuar dhe kuptuar strategjitë e shitjes dhe marketingut;
 • Aftësi të larta komunikimi dhe negocimi;
 • Patent shoferi të kategorisë B.

Si të aplikoni:

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së në adresën elektronike: hr@oxa-

group.com me titull në subjekt: Export Sales Specialist.

Aplikimi është i hapur deri më 28 Maj 2023.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet