1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM PËR VEND PUNE

Pozita

 • Praktikant (Inxhinier i Gjeologjise)

Geokos A&A eshte ne kerkim te nje praktikanti qe do te perfshihet me hulumtimet gjeologjike ne terren.

Kualifikimet minimale përfshijnë:

 • Student i vitit 4, ose me diplome ne fushen e Gjeologjise
 • Njohuri bazike te koncepteve te gjeologjise inxhinierike
 • Njohja e gjuhes Angleze eshte perparesi

Përshkrimi i punës

 • Te asistoje me:
  • Organizimin e punes fushore, shpimeve, testimet fushore
  • Pershkrimin e shtresave litologjike
  • Marrjen e mostrave
  • Pergatitjen e raporteve ditore
  • Testimet laboratorike (kohe pas kohe)

Aplikantët luten të na dergojne CV dhe leter motivimi ne emailin info@geokos-aa.com

Çfare ofrojme per punetoret tane:

 • Saktesi ne pagat mujore
 • Mundesi te vazhdueshme avansimi
 • Mjedis miqesor dhe korrekt

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet