1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AGJENT I SHITJES

Med Group me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Kushtet për kualifikim:

 • Të ketë njohuri në produkte dentare
 • Të ketë eksperiencë të shitjes e produkteve dentare
 • Identifikimin, vlerësimin dhe zgjidhjen e kërkesa të klientëve
 • Të krijoje shitje për kompaninë
 • Kupton dhe i respekton procedurat e komunikimit, udhëzimet dhe politikat e kompanisë
 • Përshtatet në punë ekipore
 • Aftësi për të komunikuar me punonjësit dhe kontaktete ndryshme afariste në mënyrëprofesionale dhe me mirësjellje.
 • Shkathtësi në komunikim

Kompania ofron:

 • Kushte shume te mira pune
 • Pagesa me standarde
 • Trajnime ne fushen e shitjeve

Lokacioni: Prishtinë

Ne Ofrojmë kushte të shkëlqyara dhe mundësi avancimi

Apliko duke dërguar CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mailin Info@medgroup-ks.com

KONKURSI ËSHTË I HAPUR DERI MË DATËN 27.05.2023

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet