1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “Besa Pharm’’ Sh.P.K. si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për disa brende të njohura, në kuadër të zgjerimit të saj, hap konkurs pune për:

2 Shitës Ambulantiv

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Shpërndarja e porosive ditore;
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve tek klientët ekzistues dhe të rinjë;
 • Të sigurojë disponueshmërinë e produkteve të kompanisë në pikat shitëse;
 • Raportimi në baza të rregullta.

Kualifikimet e nevojshme:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme (kandidatët me Diplomë Universitare kanë përparësi);
 • Eksperiencë pune si shitës ambulantiv ose agjent i shitjes së paku një vit;
 • Njohuri të tregut për produkte parafarmaceutike, higjienike dhe produkte të fëmijëve;
 • Njohuri të punës me kompjuterë (MS Office – Word, Excel, PowerPoint);
 • Aftësi të mira komunikuese, negociuese dhe paraqitje profesionale;
 • Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme);
 • Patent shofer për kategorinë B.

Ne ofrojmë:

 • Pagë atraktive dhe bonuse;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Trajnim dhe zhvillim profesional.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mailin konkurset@besapharm-ks.com

Konkursi është i hapur deri me datën 02 Qershor 2023

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 02/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet