DT Mining shpk
Vende të lira të punës (5)
Shpërndaje
	 	 

DT MINING SHPK” me numër të biznesit 811287350 me adresë në Prishtinë,  shpall:
 K O N K U R S
Titulli i pozitave të lira:

 1. Minandezës i certifikuar
 2. Inxhinier I Xehetraisë
 3. Manipulues me makineri
 4. Ndihmës manipulues
 5. Shofer kamioni

Kualifikimet profesionale dhe kërkesat për poziten numër 1:

 1. Të jetë i certifikuar nga Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM).
 2. Të ketë përvoje punë në këtë lëmi,
 3. Të prezentojë certifikaten mjekësore CM202.
 4. Të prezentojë Certifikaten nga Gjykata themelore si dhe
 5. Vërtetimi i lshuar nga policia për të kaluaren kriminale.

Kualifikimet profesionale dhe kërkesat për poziten numër 2:

 1. Të jetë inxhinier i diplomuar i Xehetarisë
 2. Të ketë përvojë punë në këtë lëmi,
 3. Të prezentojë certifikaten mjekësore CM202.
 4. Të prezentojë Certifikaten nga Gjykata themelore si dhe
 5. Vërtetimi i lshuar nga policia për të kaluaren kriminale.

Kualifikimet profesionale dhe kërkesat për poziten numër 3,4 dhe 5:

 1. Të ketë përvojë punë në këtë lëmi,
 2. Të prezentojë certifikaten mjekësore CM202.
 3. Të prezentojë Certifikaten nga Gjykata themelore si dhe
 4. Vërtetimi i lshuar nga policia për të kaluaren kriminale.
 5. leja e vozitjes për kategroin e kërkuar me ligj
 6. Trajnime profesionale në lëmin e eksplozivëve është përparësi

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartcekura  mund të aplikojnë  duke derguar dokumentet ne email: dt.miningpr@gmail.com  apo duke dorëzuar fizikisht dokumentet në adresen: Rruga Vicianum, Arbëri, (ish-Dragodan), përballë Sach Caffe:  +38349301049Konkursi është i hapur  deri më dt. 18.06.2019

TAGS: DT Mining, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1334
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC