Artigum
Infermiere (Gjermani)
Shpërndaje
	 	 

ARTIGUM KOSOVA

Agjencion për ndërmjetësim dhe punësim, brenda dhe jashtë vendit,

OFRON:

Mënyrë plotësisht falas, ligjore dhe të sigurt deri tek vendi i punës në Gjermani.

Mundësi pune për Infermiere (motër medicinale) në klinika, shtëpi pleqsh dhe shërbime kujdesi në terren për pacientët anembanë Gjermanisë.

 Ne ofrojmë:

  • Kurse falas të gjuhës gjermane në shumë qytete të Kosovës prej nivelit A1-B2
  • Procedurën falas të marrjes të certifikatës B1/B2 në institucionet Telc, OSD ose Goethe.
  • Organizimin e intervistave me punëdhënës gjatë kohëzgjatjes të kursit të gjuhës gjermane
  • Gjetjen e akomodimit në Gjermani
  • Organizim të kurseve të nivelit B2 dhe pregatitje për Kennstnisprüfung në Kosovë, si dhe dhënia e këtij provimi në Gjermani
  • nostrifikim i diplomës tuaj
  • Procedurë falas ( ANERKENNUNG) deri në marrjen e licencës për punë
  • (URKUNDE)

Të interesuarat/it mund të na shkruajnë në adresën elektronike tomorr.arifi@artigum.com, ne facebook: Artigum Kosova, si dhe në web faqen tonë: www.infermieregjermani.com.

Gjithashtu mund t’na kontaktojnë përmes telefonit në numrin: +383 46 167 041.

Nuk marrim asnjë pagesë për shërbimet tona sepse ARTIGUM ËSHTË  AGJENCION LEGAL DHE I LICENCUAR

TAGS: Atrigum, GjermaniKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1295
Kategoria Shëndetësi
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC