1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vende të lira pune për Inxhinier të Ndërtimtarisë

Rima Group është prej shumë vitesh një partner i besueshëm dhe kompetent për shërbimet inxhinierike në fushën e konsulencës, planifikimit, dhe implementimit të projekteve të ndryshme në Europë, Azi dhe Afrik

RIMA GmbH - Bahnhofstraße 37 - Heilbronn ,Germany ( Member of RIMA Group)

Shpall këto vende të lira pune:    

      Inxhinier  për Mbikyrje dhe Dizajnim

 • 5 Inxh. për mbikqyrje të Infrastrukurrës rrugore
 • 5 Inxh. për mbikyrje të infrastrukturës hekurudhore
 • 2 Inxh. për dizajn të projekteve Hekurudhore
 • Vendpunishtja Gjermani dhe Bullgari

Detyrat tuaja:

 • Mbikëqyrja e projekteve internacionale në fushën infrastukturës së rrugëve.
 • Udhëzimi, koordinimi dhe vlerësimi i nënkontraktorëve
 • Menaxhimi i Kontratave
 • Kontrolli i kostos dhe orarit
 • Kontrolli dhe menaxhimi i ekipit të punëtorëve të ndërtimit
 • Pjesëmarrja në takime me klientët dhe mbajtja e takimeve të rregullta të ekipit

Profili juaj:

 • Diplomë e përfunduar në inxhinierin e ndërtimit (Dipl.-Ing./Master/Bachelor)
 • Të ken më së paku 3 vite përvojë profesionale si mbikqyrës projekti ose kantieri në fushën e ndërtimit të rrugëve ose inxhinierisë civile ose te ngjajshme.
 • Përvoja në menaxhimin/mbikëqyrjen e projekteve të trafikut dhe të inxhinierisë civile në autostrada ose të ngjashme do të ishte e dëshirueshme.
 • Sjellje e sigurt dhe korekte ndaj kontraktorëve.
 • Eksperiencë të përgjithëshme në IT (MS Office, AutoCAD).
 • Mënyrë e strukturuar dhe e përgjithshme e punës.
 • Njohuri bazike të gjuhes angleze në të shkruar dhe folur.

Ne ju ofrojmë:

 • Kontratë pune së paku 2 vite me mundësi të vazhdimit në projekte tjera në Gjermani .
 • Ekipi kolegjial, mendjehapur dhe ndërkombëtar
 • Një pagesë e lidhur me performancën dhe një pagesë bonus për cilësinë e treguar gjatë sherbimëve si dhe trajnime të vazhdueshme.
 • Transporti i kompanisë për lëvizje (shkuarje-ardhje për çdo fundëjavë në vendbanim)

CV-në tuaj dhe referencat dergoni në info@rima-group.de dhe subjekt te e-mail shkruani pozitën e lartpërmendur.

Afati për aplikim deri me datë: 17.06.2023.Për informatën tuaj, kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

RIMA GmbH  Bahnhofstraße 37 - Heilbronn ,Germany

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet