Artigum

Mësimdhënës/e për gjuhën Gjermane (Mitrovicë dhe Gjilan)

	 	 

Kompania gjermane ARTIGUM Management, me përfaqësi në Prishtinë, shpallë:

Konkurs për Mësimdhënës/e të gjuhës Gjermane për Mitrovicë dhe Gjilan

Titulli:Mësimdhënës/e për gjuhën Gjermane

Kontrata: Me afat te caktuar – 1 vjeçare me mundësi vazhdimi

Orari: I plotë – 40 orë në javë, si dhe gjysme orari 20 orë në javë

I përgjigjet: Menaxherit Rajonal

Obligimet kryesore:

  • Organizon dhe mban kurset e gjuhës gjermane sipas standardeve të kërkuara

Kualifikimet:

  • Studimet Bachelor ose Master në Gjuhën Gjermane ose në ndonjë fushë të përafërt, por me dëshmi rreth njohjes së gjuhës gjermane në nivelin B2 ose C1

Përvoja:

  • Të ketë përvojë në organizimin dhe mbajtjen e kurseve të gjuhës gjermane

Aftësitë:

  • Aftësi të theksuara organizative dhe komunikative
  • Aftësi të theksuara pedagogjike

Dokumentet e kërkuara për aplikim:

  • Biografia në gjuhën gjermane dhe në gjuhën shqipe
  • Kopjet e diplomave të edukimit të përfunduar dhe të nivelit të gjuhës
  • Kopjet e diplomave dhe dokumentet e tjera që tregojnë për kurse ose programe trajnuese/edukative të përfunduara
  • Referenca nga punëdhënësit paraprak

Konkursi është i hapur deri më 15 Qershore 2019, në ora 16:00. Aplikacionet dërgohen VETËM në adresën elektronike tomorr.arifi@artigum.com.

Kompania ARTIGUM është kompani stabile dhe ofron mjedis atraktiv për punë.

TAGS: AtrigumMitroviceGjilanKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1516
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC