1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

A jeni adhurues i modës dhe brendeve të njohura ndërkombëtarisht?

Nëse po atëherë vendi juaj është këtu.

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke mësuar edhe më shumë për rrjetin e madh të brendeve premuim të modës duke ju ngritur në një tjetër nivel dhe duke përsosur shijen tuaj.

HUGO fton kandidatët e intersuar dhe të motivuar për të aplikuar në pozitën :

ASISTENTE E SHITJËS  (2 VENDE PUNE)

Vendi i punës: Albi Mall, Prishtinë

Kualifikimet:

  • Të ketë përvojë pune në shitje
  • Preferohet njohja e gjuhës angleze

Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive,
  • Orar fleksibil i punës o Bonuse dhe targete

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumente tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Afati i fundit për aplikim është deri me datë 10.06.2023

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet