1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PUNËTOR TEKNIK (m/f/d)

Orar të plotë / 40 orë në javë / Fshati Mramor, Prishtinë, Kosovë

FOUR PAWS është organizatë globale e mirëqenies së kafshëve, për kafshët të cilat janë nën ndikimin e drejtpërdrejtë të njeriut, e cila zbulon vuajtjet, shpëton kafshët në nevojë dhe i mbron ato. Zbuloni më shumë rreth fushatave dhe projekteve tona të qëndrueshme në www.four-paws.org

Dëshironi të kontribuoni për diçka domethënëse dhe të punoni me ne përgjatë misionit tonë? Ky është shansi juaj. Ne po kërkojmë njerëz të përkushtuar për të pasuruar në ekipin tonë.

Kontributi juaj do të jetë

 • Kryerja e mirëmbajtjes rutinë rreth ndërtesës, si rregullimi i dëmtimeve strukturore, për shembull, riparimi i dritareve, dyerve ose mureve
 • Riparimi i instalimeve hidraulike të prishura ose që rrjedhin, për të shmangur dëmtimin e ujit dhe për të rivendosur përdorimin e plotë të pajisjeve të ujit
 • Puna në instalime elektrike të dëmtuara kur shfaqet një pengesë ose telat e shkëputur
 • Mirëmbajtja e pajisjeve HVAC të ndërtesës në mënyrë që kontrolli i klimës në objekt të funksionojë siç duhet
 • Zbatimi i masave parandaluese në ndërtesë për të reduktuar rrezikun e problemeve të ardhshme, si p.sh. përdorimi i një izoluesi në një çati të sheshtë
 • Rregullimi i rreziqeve të mundshme të sigurisë për të shmangur lëndimet
 • Ngjyrosja e ndërtesës kur boja e vjetër është zbehur ose copëtuar
 • Zhvendosja e barit dhe mirëmbajtja e kopshtit
 • Aftësia e zdrukthtarisë për të kryer riparimet bazë rreth ndërtesës
 • Qëndrueshmëri fizike për të përballuar një ndërrim të plotë të të qenit aktiv dhe të punës në ndërtesë
 • Pastrimi dhe mirëmbajtja e tubave të kanalizimeve nëse është e nevojshme.

 Profili i kërkuar

 • Eksperiencë e mëparshme pune si punëtor teknik
 • Kualifikim përkatës ose përvojë pune e dëshmuar
 • Aftësia e komunikimit verbal dhe të shkruar në anglisht është një plus
 • Patentë shoferi është një plus
 • Aftësi të forta drejtuese dhe bashkëpunimi
 • Afinitet i madh me mirëqenien e kafshëve, vizionin dhe misionin FOUR PAWS

Oferta jonë përfshin

 • Mundësinë për të kontribuar vërtet në mirëqenien globale të kafshëve
 • Një ekip shumëkombësh me frymën e të qenit ONE FOUR PAWS

FOUR PAWS është e përkushtuar  për një botë në të cilën njerëzit i trajtojnë kafshët me respekt, ndjeshmëri dhe mirëkuptim,  dhe beson në të njëjtat vlera për njerëzit: ne inkurajojmë fuqimisht kandidatët me prejardhje të ndryshme dhe përvoja të jetuara të aplikojnë ndërsa mirëpresim të gjithë ata që duan të mbështesin misionin tonë. Ju lutemi kontaktoni recruiting.bsp@vier-pfoten.org nëse keni nevojë për ndihmë për të aplikuar në këtë pozitë.

Bëhuni pjesë e një kauze të mirë dhe aplikoni për sfidën tuaj të radhës profesionale me CV-në tuaj

Znj.Fitore Berisha

Menaxhere e Financave dhe Administrates PYLLI I ARINJVE Prishtina

Email: recruiting.bsp@vier-pfoten.org

Ftohen të gjithë të interesuarit të paraqesin aplikimet e tyre për këtë pozitë.

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet