The North Unicorn
Përgjegjës/e i/e marketit
Shpërndaje
	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë e regjistruar në vitin 2018.

The North Unicorn është e përkushtuar që të krijojë një zinxhirë të dyqaneve me “zbritje të mençur”. Si kompani e cila ka në fokus zhvillimin dhe ofrimin e mundësive për punësim ofron rreth 300 vende të lira të punës në të gjitha qytetet e Kosovës

Pozita: Përgjegjës/e i/e marketit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë përgjegjës për funksionimin e rregullt të marketit në të cilin është duke e administruar;  
  • Menaxhimi dhe motivimi i punonjësve në atë mënyrë që të rritet niveli i performancës;
  • Të punojë mbi idetë dhe praktikat që do të rrisin të hyrat dhe performancën e marketit;  
  • Përpilimi me kohë dhe saktësi i dokumenteve zyrtare që duhet të mbahen në markete dhe dokumentet e kompanisë

Aftësitë dhe njohuritë:

  • Aftësi të shkëlqyeshme menaxhuese;
  • Nivel të lartë të vetëdijësimit komercial;
  • Të jetë në gjendje të marrë vendime dhe përgjegjësi;
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës.

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Diplomë universitare Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;  
  • E dëshirueshme përvoja në fushë të njejtë apo të ngjashme.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 23.06.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko” ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1130
Kategoria Shitje
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC