1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita të lira pune :

Kuzhinier

Ndihmës Kuzhinier

Kamarier/e

Recepsionist/e

Mirëmbajtëse

Enëlarës/e

Më poshtë mund ti gjeni specifikat për të gjitha pozitat.

Te gjithë të interesuarit të cilët plotësojnë kriteret për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në, në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com

 


Pozita : Kuzhinier

Detyrat dhe përgjegjsitë: 

 • Përgatitja e pjatave në menu.
 • Përgatitja e ushqimeve dhe artikujve ushqimorë me cilësi të lartë sipas recetave të hotelit
 • Ruajtja e ushqimit të tepërt në temperaturën e duhur për të shmangur prishjen.
 • Sigurimi që porcionet e ushqimit dhe prezantimi i ushqimit përmbushin standardet e hotelit.
 • Ndihma e kuzhinierëve të tjerë për t'u siguruar që porositë e ushqimit të kryhen në kohën e duhur.
 • Zgjidhja efikase e problemeve me porositë e klientëve.
 • Sigurimi i respektimit të rregulloreve të shëndetit dhe sigurisë së ushqimit.

Kriteret:

 • Preferohet certifikime dhe trajnime të ushqimit.
 • Njohuri të mira të metodave dhe teknikave të gatimit.
 • Përvojë e dëshmuar në punë si Kuzhinier.
 • Aftësia për të ndjekur recetat.
 • Aftësia për të punuar në një ekip.

Pozita :  Ndihmës Kuzhinier

Detyrat dhe përgjegjsitë: 

 • Përgatitja e përbërësve  për kuzhinierin, që përfshin larjen, qërimin dhe prerjen e përbërësve..
 • Ruajtja e përbërësve dhe artikujve ushqimorë sipas standardeve të sigurisë ushqimore.

Kriteret:

 • Përvojë e dëshmuar pune, si ndihmës kuzhinier.
 • Aftësia për të përdorur në mënyrë të sigurt pajisjet e kuzhinës.
 • Njohuri të shëndosha të standardeve dhe procedurave të sigurisë ushqimore.
 • Aftësi të shkëlqyera organizative.

Pozita : Recepsionist/e  

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat
 • Bashkëpunon me stafin
 • Monitoron vizitorët në hotel
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)
 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim professional
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës
 • Aftësitë administrative

 Pozita : Kamarier/e  

Detyrat dhe përgjegjsitë: 

 • T'i mirëpres mysafirët 
 • T'i informoj mysafirët rreth menysë dhe të bëj rekomandime sipas nevojës. 
 • Të merr porosinë si dhe të servoj ushqimin dhe pijet e kërkuara. 
 • Të sigurohet gjatë gjithë kohës që mysafirët të jenë të kënaqur me shërbimin si dhe të përgjigjet 
 • në mënyrë profesionale ndaj çdo kërkese të tyre. 
 • Të kryej detyrat që i caktohen. 

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative. 
 • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese. 
 • I/e motivuar për punë. 
 • Përvojë pune 

Pozita : Mirëmbajtëse

 • Të jetë energjike dhe e motivuar  për punë
 • Të ketë aftësi të punës në ekip
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Pozita: Enëlarës/e

 • Të ketë aftësi të mira organizative
 • Të jetë energjik dhe i/e motivuar
 • Të ketë aftësi të punës në ekip
 •   Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Shikime 2,909
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 15/06/23 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet