1

Punëtor në Prodhim, Agjent/e i/e Shitjes, Punëtor në Depo (2), Vozitës - Kategoria B dhe C (4)

Ruaj
Euro Food
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

hr@euro-food.org

 

 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 31/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet