The North Unicorn
Kategori Menaxher/e - (Pajisje teknike ushqimore, produkte ushqimore, tekstil shtëpiak dhe veshëmbathje), Kategori Menaxher/e - (Ultra FreshFood)
Shpërndaje
	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, me përkushtim që të krijojë një zinxhirë të marketeve me “zbritje të mençur”. Si kompani e cila ka në fokus zhvillimin dhe ofrimin e mundësive për punësim ofron rreth 300 vende të lira të punës në të gjitha qytetet e Kosovës.

Pozitat e lira:

Kategori menaxher/e - (Pajisje teknike ushqimore, produkte ushqimore, tekstil shtëpiak dhe veshëmbathje)

Kategori menaxher/e - (Ultra Fresh Food)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Hulumtimi dhe analizimi i të dhënave dhe njohurive rreth tregut;
  • Kërkimi i njohurive për nevojat dhe dëshirat e konsumatorëve;
  •  Plani dhe zbatimi i strategjive afatgjata të zhvillimit për kategoritë e produkteve;
  • Krijimi i strategjisë për pozicionimin e një kategorie produktesh në mënyrë që të maksimizohet dukshmëria e tij.

Aftësitë dhe njohuritë:

  • Aftësi të shkëlqyeshme menaxhuese;
  • Nivel të lartë të vetëdijësimit komercial;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocimit;
  • Njohja e gjuhës angleze.

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Diplomë Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;
  • Përvojë e dëshmuar në pozita menaxhuese apo role të ngjashme.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 23.06.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko”

ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1387
Kategoria Menaxhment
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC