1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Happy Sh. p k. , e cila merret me prodhimin e letrave të lagura dhe detergjentëve, shpall konkurs pune për pozitën:

ASISTENTE PËR FINANCA (1)

Vendi: Konjuh, Lipjan

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar cv-në përmes e-mailit: hr@happy.com.al

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 15/06/23 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet